ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Ένα καθαρό στρώμα προσφέρει έναν καλό και ποιοτικό ύπνο. Τα στρώματα περιέχουν γενικά τον υψηλότερο αριθμό αλλεργιογόνων μικροοργανισμών στα σπίτια μας, όπως μούχλα, βακτήρια, ιούς και ακάρεα σκόνης. Ο τακτικός καθαρισμός του στρώματός σας είναι σημαντικός για να αποτρέψει τη συσσώρευση τους προσφέροντάς μας ένα καθαρό περιβάλλον.

Διαδικασία καθαρισμου:

-Εσωτερικός καθαρισμός

Εσωτερικός βιοκαθαρισμός χωρίς την χρήση υγρών, χημικών και ατμού με ειδικό μηχάνημα KIRBY το οποίο μέσω παλμικής δόνησης και της ισχυρής της  αναρρόφησης επιτυγχάνει την απομάκρυνση από το εσωτερικό του στρώματος αλλεργιογώνων ουσιών, όπως    ακάρεασπόρους μούχλας, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κ.ά. Η σκούπα διαθέτει ειδικά φίλτρα ΗΕΡΑ, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99.99% τον ουσιών αυτών.

-Εξωτερικός καθαρισμός

Ανάλογα με την εξωτερική ρυπαρότητα του στρώματος εκτελείται  καθαρισμός που επιτυγχάνεται με την χρήση προϊόντων τεχνολογίας Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων), χωρίς την  χρήση σαπουνιών, τασιενεργών και άλλων κοινών απορρυπαντικών ουσιών, δίνοντας τέλεια αποτελέσματα χωρίς να αφήνουν καθόλου κατάλοιπα. 

Aντιαλλεργική προστασία 

Ψεκασμός του στρώματος με εγκεκριμένο βιοκτόνο απωθητικό ακάρεων, κοριών και ψύλλων ειδικά σχεδιασμένο να αναστέλλει από  στρώματα και υφασμάτινες επιφάνειες την ανάπτυξη τους. Εξουδετερώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον τεσσάρων μηνών, τα αλλεργιογόνα φορτία που προκαλούνται από τα ακάρεα και τα περιττώματά τους προσφέροντας αποτελεσματική αντιαλλεργική προστασία. 

-Η διαδικασία καθαρισμού είναι αβλαβής στο υλικό των στρωμάτων και κατάλληλη για όλα τα είδη. Είναι φιλική προς  τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Συνιστάται να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Μετά το τέλος των εργασιών καθαρισμού το στρώμα είναι έτοιμο για χρήση.

– Δίδεται πιστοποιητικό καθαρισμού στρώματος. 

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ, ΤΑΠΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΙΩΝ

Κατ΄οίκον καθαρισμός σαλονιών, ταπήτων και χαλιών, με την χρήση ειδικού μηχανήματος που πληροί τα πρότυπα του Ινστιτούτου μοκετών και χαλιών και με προϊόντα τεχνολογίας οικολογικού καθαρισμού micro-splitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) χωρίς χημικά σαπούνια διαλύτες ή ένζυμα, με εκπληκτικά γρήγορα αποτελέσματα με ένα πέρασμα.